¿NECESSITA UN DOCTOR? ¡DEMANI CITA ARA!

Entri i possis en contacte amb nosaltres fàcilment per conertar cita.

ANDROLOGIA

És la part de la urologia que es dedica a l’estudi del sistema genital masculí i que tracta les seves malalties que inclouen esterilitat masculina, trastorns en l’àmbit sexual, disfunció erèctil, etc

FISIOTERAPIA

Informació sobre la rehabilitació del sòl pèlvic en l’ICUN

indicacions específiques

En el nostre centre tractem diferents tipus d’incontinències, la més comuna la incontinència urinària d’esforç en la dona, aquesta és la més freqüent i de millor resolució.

També tractem la incontinència d’urgència, incontinència mixta i la incontinència masculina.

Altres tipus de tractaments que realitzem:

El dolor pelvià crònic, es dóna tant en homes com en dones. En aquests casos hi trobem un hipertó a la musculatura perineal, les causes poden ser molt diverses (caigudes, lesions a còccix, cicatrius postpart, lesions …) l’objectiu sempre és normalitzar el to muscular, mitjançant massatge, termoteràpia, estiraments i teràpia manual.

La Recuperació postpart és un tractament necessari quan les dones tenen cicatrius de episiotomies que moltes vegades resulten doloroses i incòmodes per a les puèrperes, o quan presenten incontinència ja en el postpart.

Es treballa també de forma preventiva per recuperar el to muscular i reequilibrar la pelvis que pot quedar en rotació i desequilibrada pel treball de part. D’aquesta manera vam tractar d’evitar les patologies en què podrien derivar (incontinència, lumbàlgies …)