¿NECESSITA UN DOCTOR? ¡DEMANI CITA ARA!

Entri i possis en contacte amb nosaltres fàcilment per conertar cita.

Institut Català d ‘ urologia i nefrologia, s.l.

A través dels viatges als EUA de diversos components de l’equip es va anar forjant la possibilitat de fer aquest plantejament, i per això, amb diversos uròlegs formats durant la seva residència amb el Dr. Banús, es va anar posant progressivament en funcionament un equip amb les diferents subespecialitats, amb la idea de personalitzar l’atenció del pacient (en principi un pacient és atès pel mateix uròleg), compatibilitzant en el possible aquesta característica amb l’atenció superespecialitzada (se li recomana que sigui vist per un altre especialista del grup que s’encarrega més específicament de l’àrea que necessita el pacient, per exemple, incontinència).

Des de fa anys venim apostant pel mínim trauma possible, el que ara molts anomenen cirurgia mínimament invasiva. Però la idea és més, molt més. Al pacient cal fer-li les proves necessàries per arribar a un diagnòstic de certesa, ja que sense ell no hi ha cap tractament que ofereixi garanties. Però cal fer-ho amb el mínim disconfort o molèstia possible, i el més ràpid que puguem (si cal evitar patiment, una forma de patir és sens dubte la intranquil·litat i la incertesa fins a arribar a un diagnòstic).

001

Ecografíes urològiques

És un estudi per imatge de l’arbre urològic sense efectes secundaris coneguts a través d’un aparell d’ultrasons

001

Urodinàmica

L’objecte d’aquesta prova és el de conèixer quin és el seu comportament miccional pel que fa al funcionament del seu bufeta i uretra.

001

Fluxometria

Es la prova que permet veure la corba de la micció a través d’una balança i un cronòmetre

001

Videocitoscopia flexible

Mitjançant aquesta tècnica, utilitzant un vídeo endoscopi flexible, el metge veu l’interior de la bufeta i de la uretra. Es realitza habitualment en règim ambulatori i anestèsia local (gel anestèsic en uretra) que minimitza les molèsties, i les fa totalment tolerables

Tots els membres de l’equip han rebut formació acreditada sobre GCPs.

La idea de llançar un servei d’urologia, amb estàndards de qualitat d’atenció hospitalària en l’atenció privada dels pacients no és nova en el món, però sí que ho era fa ja més de 15 anys a Espanya.

 

ACTUALITAT

EN QUÉ DESTAQUEM

La nostra experiencia avala l'eficiencia en la realització de...

Tumors renals que no necessiten quirofan

Crioterapia de pròstata

Crioterapia renal

Percutàneas

Endourologia

Ureteroscòpia rígida i flexible

Puncions percutàneas per litiasis i tumors